Eelroad

Krevetid küüslaugu ja tšilliga

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Hispaania köögist pärineva tapase- kultuuri esindajast õhkub rikkalikult küüslauku ja tšillit. Kasuta suuri hiidkrevette või väiksemaid kooritud krevette.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta pannil õli ja lisa hakitud küüslauguküüned ning tšillihelbed või käte vahel peenestatud tšillikaunad. Lisa kohe ka krevetid ja kuumuta kiirelt läbi. Maitsesta vähese soolaga ja serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
plika1 14.aug 2012 15:20
Väga hea retsept: Sulatada pannil või, lisada hakitud küüslauk, chilli. Hetke pärast lisada kooritud hiidkrevetid, mis on enne soolvees natukene ligunenud. Lisada natukene heledat lahjat 6lut. (mitte liialdada, muidu tuleb maitse liiga esile). Kuumutada krevette natukene ühelt poolt ja teiselt poolt.( mitte liiga kaua-muutuvad kummiseks) Lisada maitseks natuke värsket tilli. Tuulemus väga maitsev :) Seerveerida saiaga (baguet)!
Pyhak 21.veeb 2010 16:32
Tegin värske t?illiga, oli hää küll
agnes89 09.sept 2009 16:02
Käisin hiljuti Hispaanias ja sõin samuti seda sama rooga. Väga maitsev ja hea. Enamus hispaanlasi teeb seda rooga koos sibulaga. Esmaslt puhastavad nad värsked krevetid ning siis oliiviõlis kuumutatakse küüslauk ja sibul, lisatakse t?illi ja siis krevetid. Kuumutatakse kiirelt läbi ja serveeritakse kohe. Väga, väga maitsev!
mercadona 13.apr 2008 03:00
Väga hea retsept aga parem on kasutada koorimata hiidkrevette, muidugi juba valmis keedetuid. Kuivatada hästi ära ja kergelt kiirelt praadida üle oliiviölis, mis on maitsestatud chilipipraga ja küüslauguga. Nii öpetas mulle üks hispaanlanna.
1