Eelroad

Kalapallid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Suviselt kerge eine, mida on hea kaasa võtta ka piknikule.
Kogus: 4 portsjonit
Lahusta puljongikuubik kuumas vees, lase jahtuda. Töötle ained köögikombaini või hakklihamasinaga ühtlaseks seguks ning maitsesta vajadusel soolaga. Võta segust kahe märja lusikaga pallikesed, tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta eelsoojendatud ahjus 200°C juures 15 minutit. Paku juurde kuumi keedetud kartuleid ja külma kastet, mis on valmistatud hapukoorest, majoneesist, tükeldatud marineeritud kurgist ja suvisest maitserohelisest. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
El 19.juuni 2012 09:11
Mina teen nii et ajan hakklihamasinast kogu kupatuse 2 korda läbi, hästi peeneks, 1-2 saia natuke jahu ja vormin pallikesed, keedan kalapuljongis ja imeheaad külmakstme või tomatikastmega, peaks hajuks ka proovima küpsetada, aga keedetult on küll head ja tervislikud.
tyuts 13.sept 2011 18:55
Esimest korda tehes jätsin välja aainult oliivid (ei maitse mulle) ja tulemus oli masendav. Sain ühtlase kalamaitselise pannkoogi. Teist korda tehes jätsin ära ka rõõsa koore. Ja saiaviilude asemel kasutasin riivsaia (lisasin nii palju, et sain tahkema vormitava taigna). Vormisin käte vahel pallikesed. Küpsetasin ka natuke kauem, et saada pruunim välimus. Ja siis tulid väga head!
1