Eelroad

Boeuf a la tartare

Keskmine hinne: 3.84 Allikas: 100 rooga
Boeuf'i juures on väga oluline korralik tooraine, kuna tegemist on toore liha ja munaga!
Kogus: 1 portsjon
Maitsesta hakkliha tugevalt soola ja pipraga.
Soovi korral lisa pressitud küüslauku, hakitud sibulat, kappareid või soolakurki.
Vormi kätega biifsteek, aseta taldrikule, vajuta keskele lohk ning pane sinna toores munakollane.
Võid kaunistada hakitud punase sibula, anšoovise ja soolakurgiga.
Serveeri röstitud või praetud saiaga.
Retsept mõeldud neljale. inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 29.mai 2015 18:36
Minu retseptid on natuke rummi ka lisatud.
Ülo 13.nov 2014 17:48
Tere viimane kommenteerija tartar. Ütlen sulle seda, et seda sisefileest kindasti ei tehta. Sisefilee muutub hakklihana halliks. Seda tehakse ikkagi välisfileest. Tegelikult ei ole ka tegu hakklihafa vaid kahvliga kraabitud lihaga.
tartar 05.okt 2012 15:00
seda ei tehta harilikust hakklihast, vaid veise sisefileest
pirtsu10 09.juuli 2012 01:19
Mina s6in seda ysna hiljuti Slovakias. Mega hea asi!
Andres 09.apr 2012 23:20
Naljakad kommentaarid! Hakitud kooreta tomat, terav ad?ika-tomatikaste ja tabasco annavad Boeufile õige maitse.
Merxxx 21.juuli 2011 18:51
Aaa, ok, sain vist aru. See kogus on neljale ja nelja muna läheb vaja, et igaühe portsule 1 munakollane peale lüüa.
Merxxx 21.juuli 2011 18:49
Mul nüüd küll väike segadus. Retseptis on koguste reas kirjas 4 muna. Aga all kus retsept lahti kirjutatud, on kasutatud ainult 1 munakollast.
Mina 21.juuli 2011 15:40
Ma siiamaani ei ole seda veel proovinud, aga kuna toores muna ja hakkliha väga maitsevad, siis peaks ära proovima.
:) 17.juuni 2011 13:20
Ise ei julgeks hakklihast teha, pigem purustan ise veiseliha blenderis. Tundub turvalisem. Üks lemmikuid!
okastraat 07.mai 2010 23:22
Olen ka kunagi sellest veidi lihtsamat versiooni maitsenud ja tõesti peab tunnistama, et kuigi algul nina toore liha peale krimpsu ajasin, aga kui lõpuks siiski proovisin - üllatuslikult maitsev!
naxm 30.jaan 2010 14:17
õige boeffi tegemisel tuleb kasutada terava noaga kaabitud veiseliha, eraldades kiud jms. võtab küll aega, aga saab seeeest väga hea
Robin 23.jaan 2010 16:06
Olen sibulat pigem sisse seganud, muna ära jätnud ja soolatud seeni ka sisse pannud. Väga hea toit. ;)
Lupus est 18.sept 2009 07:16
Seda tuleb ka õieti kohevaks segada. Teravamaitseline kaste ja hakitud kilu kah veel sinna sisse. Lõpp hea suupiste !
pangatibi 31.juuli 2009 12:12
See on lihasõprade lemmik ja meie juures on seda proovinud ja kiitnud isegi need, kes ütlevad, et iialgi ei söö toorest liha. Mina segan küll kõik ained omavahel kokku, mitte ei jäta muna sinna peale ja an?oovised ei maitse mullle ka seal sees. Lisaks soovitan osta veise sise- või välisfileed ja see ise hakklihaks teha, olen proovinud ka seda delikatess veisehakkliha (vist Rakvere oma), mis poes müüakse, aga see ei ole üldse nii hea. Meeleldi annaksin 10 punkti :)
siirikirikal 21.mai 2009 15:23
Kogu lugupidamise juures - fringilla, siis on ju tegemist täiesti teise toiduga :) See just ongi pöffi võlu, et liha ja muna on toored.
fringilla 21.mai 2009 14:52
Ma lisaks siia veel riivsaia, riivitud porgandit ja muna segaksin taignasse. Seejärel küpsetaksin kotletid:D Toorelt ei läheks kohe mitte!
tont000 11.mai 2009 10:22
muideks mina olen lisanud ka soola-seeni,teeb hoopis teise meki
indrekparli 18.dets 2008 10:29
Alles eile sõin restoranis böffi, tõesti hästi oli tehtud. Klassikalistest eelroogadest üks minu lemmikuid.
jannza 18.dets 2008 08:59
Küpsetamisest ei ole unustatud kirjutada, seda serveeritaksegi toorelt.
otu 18.dets 2008 02:47
Toores hakkliha ja toores muna serveeritud praetud saiaga ?????? :O Kas tôesti vôi on unustatud küpsetamisest kirjutada?
1