Eelroad

Punane kalaparfee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Võid roa külmutada ka kaanega plastkarbis ning võtta tavalises külmkapis pool tundi tempereerunud segust jäätisekulbiga efektseid punaseid palle.
Kogus: 1 portsjon
Töötle tükeldatud sibul, peet ja kala koos sidrunimahla ja marinaadiga saumikseri abil püreeks.
Lisa tund aega nõrutatud jogurt, till, sidrunipipar ja maitse järgi soola, arvestades ka juurdelisatavat koort.
Viimane kalla vahustatud kujul segu peale ning tõsta ettevaatlikult segamini. Kalla segu toidukilega vooderdatud piklikku keeksivormi, kata fooliumiga ning hoia järgmise päevani sügavkülmas.
Tõsta umbes tund enne lauale viimist jahekambrisse. Serveeri eelroaks või eineks koos kuumade kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa