Eelroad

Mozzarella-peekonikartulid

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Pereköök Autor: Lia Virkus
Mõnus vahepala koolist tulnud lastele või ootamatult üle ukse astunud külalistele, kel kõht tühi. Hõrgu mozzarella asemel võid kasutada ka muud juustu, mida kapis leidub.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika pestud ja keedetud kartulid kolmeks. Viiluta mozzarella. Pane iga kartuli vahele 2 mozzarellaviilu ning keera mugula ümber peekoniviil. Tõsta ahjuvormi, peekoni kokkupanekukoht allpool. Küpseta 200° juures 10–15 minutit või kuni juust on veidi sulanud ja peekon kaunilt krõbe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
-Kirsi- 12.märts 2011 20:42
Väga mõttetu ja maitsetu.
ughgh 12.märts 2009 16:10
nämma :Y
maila 08.märts 2009 14:14
niii isuäratav on et tahaks kohe süüa seda . .:P
lill_kapsas 15.mai 2008 11:36
väga maitsev
karutütar 24.märts 2008 20:13
lihtne ja maitsev
Kringy 14.märts 2008 20:12
väga maitsev oli
1