Eelroad

Roheline toorsalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kaunistuseks sobib lisada näiteks hernevõrseid või basiilikut.
Kogus: 2 portsjonit
1. Puhasta salatilehed ja rebi need väiksemateks tükkideks.
2. Pese juurikad ja haki need väiksemaks. Eralda lillkapsast väiksemad õisikud.
3. Aseta taldrikule salatilehed ja sellele omakorda hakitud kurk, lillkapsas ja astelpajumarjad.
4. Raputa peale linaseemned ja idud.
5. Vala peale kaste. Selleks sega omavahel värskelt pressitud sidrunimahl ja oliiviõli ning maitsesta see soola ja pipraga.

Näpunäited:
* Toorsalatis eelista alati kvaliteetset külmpressi extra virgin oliiviõli. 
* Tavalise rohelise lehtsalati asemel eelista kas lollo rosso või frillice-tüüpi salatit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 12.mai 2011 21:43
Aitäh!Oli väga magus ja tore!:)
Hindaja 14.jaan 2009 15:17
proovisin teha ja jumala hea oli proovi kaa
1