Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Virsiku-rukola-prosciuttosalat

Eelroad

Virsiku-rukola-prosciuttosalat

Anni Arro 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sandra Urvak
Selle salati võlu peitub väheste komponentide kvaliteedis ja värskuses.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Virsik
5 lehte Põld-võõrkapsas ehk rukola
2 lehte Basiilik (värske)
5 viilu prosciutto või toorsuitsusink
3 laastu Parmesan v. muu kõva juust
Palsamiäädikas
Oliiviõli
Must pipar
Lõika virsik sektoriteks ja aseta peale prosciuttoviilud, juustulaastud ja rukolalehed (juustulaaste saab kõige paremini teha juurviljakoorijaga). Piserda üle balsamiäädika ja oliivõliga.
Maitsesta värskelt jahvatatud pipraga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes