Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Roheline gazpacho

Eelroad

Roheline gazpacho

Maire Suitsu toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Kuulus Hispaania külmsupp
Retsept
portsjonile
1 l Vesi
2 tk Puljongikuubik
4 tk Kartul
1 tk Roheline paprika
8 viilu Röstsai
2 küünt Küüslauk
1 tk Kurk
1 peotäis Petersellilehed
0.5 tl Sidrunipipar
Meliss
Basiilik (värske)
Lõika kooritud kartulid, sibul ja paprika tükkideks ning pane potti. Kalla peale niipalju leent, et ained oleksid parajasti kaetud. Keeda pehmeks, lõpu eel lisa saiatükid. Kalla juurde ülejäänud vedelik, lisa peenestatud küüslauk, kurk, maitseroheline ja pipar. Töötle masinaga püreeks ning pane koos keedunõuga külma vette jahtuma. Paku supi juurde väikesteks tükkideks lõigatud tomatit, keedumune, punast paprikat, sibulat ja röstitud saia, pane iga lisand eraldi kausikesse.
Suppi saab täiendavalt jahutada ja vajadusel ka vedeldada jääkuubikute lisamisega.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga