Eelroad

Tomati-tortillasupp

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Santa Maria
Tex-Mex ei saa isegi supis ilma tortilladeta hakkama.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Haki sibul ja küüslauk. Lõika tortillad 1x7 cm suurusteks ribadeks, küpseta tulisel pannil rohkes õlis kerge pruunistumiseni ja tõsta majapidamispaberile nõrguma.
Kuumuta 1 sl õli kastrulis ning küpseta sibul ja küüslauk parajalt läbipaistvaks (mitte pruuniks). Lisa küüslaugusalsa ja puljong, lase keema ning kuumuta kergel tulel umbes 10 minutit.
Serveerimisel pane kaussi esmalt küpsetatud ja tükkideks murtud tortillaribad, kalla peale leem ja kaunista värske koriandriga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 28.apr 2008 10:15
Tomati osa täidab tomatipõhine küüslaugusalsa
Kristelx 28.apr 2008 08:40
Tomatit tuleks ka panna;))
1