Eelroad

Kitsejuustune peedipüreesupp

Keskmine hinne: 4.31 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Imeliselt kerge ja sametine püreesupp, kus suurepäraselt harmoneeruvad magus peet ja kreemjas kitsejuust. Tõeline naiste lemmik, millest on võimatu tüdineda.
Kogus: 4 portsjonit
1 Kuumuta kastrulis õli ning prae selles pisut aega hakksibulat.
2 Lisa kooritud ning tükeldatud peedid, juurseller ja pastinaak. Prae veel 5 minutit ja vala juurde kuum puljong. Kata kaanega ning keeda juurviljad pehmeks.
3 Lisa pool kitsejuustust ja püreesta sauseguriga ühtlaseks.
Serveerimisel murenda hulka ülejäänud kitsejuust.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Taimi 15.nov 2009 14:57
Väda hea püreesupp! Minu varjandil läks ka natuke lillkapsast sisse((umbes 100 gr.),sest seda oli külmkapis
1