Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kitsejuustune peedipüreesupp

Eelroad

Kitsejuustune peedipüreesupp

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Imeliselt kerge ja sametine püreesupp, kus suurepäraselt harmoneeruvad magus peet ja kreemjas kitsejuust. Tõeline naiste lemmik, millest on võimatu tüdineda.
Retsept
portsjonile
2 sl Õli
1 tk Sibul
300 g Toores peet
100 g Juurseller
100 g Pastinaak
1 l köögiviljapuljong
100 g Kitsejuust (pehme, koorikuta)
1 Kuumuta kastrulis õli ning prae selles pisut aega hakksibulat.
2 Lisa kooritud ning tükeldatud peedid, juurseller ja pastinaak. Prae veel 5 minutit ja vala juurde kuum puljong. Kata kaanega ning keeda juurviljad pehmeks.
3 Lisa pool kitsejuustust ja püreesta sauseguriga ühtlaseks.
Serveerimisel murenda hulka ülejäänud kitsejuust.

KOMMENTAARID

Taimi 15.nov 2009 14:57
Väda hea püreesupp! Minu varjandil läks ka natuke lillkapsast sisse((umbes 100 gr.),sest seda oli külmkapis
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes