Eelroad

Tuunikalasalat kapparitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kasuta suurte tükkidega tuunikalakonservi, sest hakitud konservid kipuvad liigselt segunema ja muudavad salati välimuse ebaesteetiliseks.
Kogus: 2 portsjonit
Rebi salatilehed tükkideks.
Poolita tomatid ja haki sibul.
Poolita muna sektoriteks.
Nõruta tuunikalakonserv.
Sega omavahel salatilehed ja tomat ning sibul. Aseta segu peale tuunikala ja munasektorid.
Kõige peale puista kappareid.
Valmista kõrvale kaste, milleks sega omavahel kokku majonees ja hapukoor ning maitsesta.
# Kastme maitsestamisel võid katsetada erinevate segudega, hästi sobib näiteks laimimaitseline vokipulber.
# Salati juurde sobib lisada ka oliive, herne- ja oakaunu
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa