Eelroad

Forellisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Monika Kelle
Forellisalat on külalisi võõrustades kindla peale minek. Maitseb kõigile, kes armastavad kala ja mereande.
Kogus: 4 portsjonit
Pane kartulid koorega keema. Kurna, jahuta, koori ning lõika sektoriteks.
Keeda vutimune 2–3 minutit. Lase külmas vees taheneda.
Rebi mõlemad salatid kaussi. Lõika forell ribadeks, kurna vähisabad. Tee sibulast poolrõngad. Koori munad ja lõika keskelt pooleks.
Kastme jaoks sega õli, sidrunimahl ja sinep, maitsesta soola, sidrunipipra, vähese suhkru ning hakitud tilliga. Sega kartulid kastmega ja vala siis ülejäänud komponentide juurde. Sega veel paar korda õrnalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Birgit 28.nov 2010 20:56
Super!
Pipu 18.nov 2008 14:58
Tõesti hea salat! Minu mehe vaieldamatu lemmik, seega teeme seda tihti :)
piretiine 11.nov 2008 16:01
See on väga hea salat. Proovige kindlasti.Mina tegin seda külmsuitsu forelliga.
1