Eelroad

Kiirsoolatud lõhefileesalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maitsenaudingud Autor: Heimar Kuuskler
Kokasaate "Maitsenaudingud" 02.04.2008 retsept
Kogus: 1 portsjon
KIIRSOOLATUD LÕHEFILEE valmistamiseks jahvata kohviveskis ära Maldon helbesool ja suhkur, seejärel aseta soola-suhkru segu pindluudest ja kõhuäärtest puhastatud lohefileele ja masseeri see kalale sisse.
Vahepeal lisa segu värskelt pressitud sidunimahla ja džinni segu, kui soola-suhkru segu hakkab kaduma. Seejärel kata kala värskelt tükeldatud tilliga ja lase kalal toasoojas seista ca 15-30 minutit, sõltuvalt kala paksusest!
SALATI valmistamiseks sega omavahel kokku käsitsi rebitud Romaine salat, keedetud värske kartuli kuubikud, punase sibula ribad, kodujuust, majonees, Dijon sinep, värskelt pressitud sidrunimahl. Maitsesta Maldon helbesoola, värskelt jahvatatud musta terapipra ja tükeldatud murulauguga. Salati peale lõika kiirsoolatud lõhefileest õhukesed viilud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa