Eelroad

Maisipüreesupp

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Parim Maitse Autor: Arne Schumann
Kokasaate "Parim maitse" 05.04.2008 retsept
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Rösti kuumal õlita pannil paprikaid seni, kuni nende koor hakkab kõrbema. Seejärel aseta paprikad kaussi, kata toidukilega ning lase 20 minutit seista. Nüüd koori ja haki paprikad ning jäta osa serveerimiseks. Kuumuta potis õli, prae hakitud sibul madalal kuumusel klaasjaks, lisa tükeldatud paprika ja seejärel mais ning kuumuta veel 5 minutit. Lisa kanapuljong ja saadud mass köögikombaini või purusta saumiksriga. Kuumuta püreemass keemiseni, lisa koor, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kaire 18.mai 2009 15:52
Tõesti väga maitsev supp. Lisasin ka ühe väikese t?illi, andis vürtsikust juurde.
y7439 13.aug 2008 17:26
ei ole, sest sa ju hiljem ajad keemiseni püreemassi. mais on niigi suht pehme.
sillavee 20.mai 2008 16:01
Kas 5 min kuumutamine maisile liiga vähe ei ole?
1