Eelroad

Kana- ja köögiviljasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parim Maitse Autor: Ilmar Räni
Kokasaate Parim Maitse 05.04.2008 retsept
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kanafilee ribadeks ja keeda vaiksel tulel. Haki sibul, küüslauk, porgand, suvikõrvits ja tomat. Kuumuta kastrulis õli, mugulsibulat ja küüslauku umbes 1-2 minutit, lisa porgand ja kuumuta veel 2-3 minutit. Lisa tomatikuubikud ja kanapuljong. Lase keema tõusta ning hauta kergel tulel umbes 10 minutit.
Lisa suvikõrvits, keedetud kanafilee ja Pico de Gallo maitseainesegu ning kuumuta veel 5-10 minutit. Vajadusel lisa maitse järgi soola ja pipart. Serveerimisel lisa käe vahel purustatud maisikrõpse ja hakitud peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Merje Maripuu 20.okt 2010 21:00
Väga jumala hea supp!
Merje_1 03.okt 2010 00:53
Superhea supp!Lihtne valmistada.Teen teinekordki.:)
1