Eelroad

Mustjuure püreesupp küüslaugu-kodujuustuga

Keskmine hinne: 2.55 Allikas: Maitsenaudingud Autor: Heimar Kuuskler
Kokasaate Maitsenaudingud 15.04.2008 retsept
Kogus: 1 portsjon
MUSTJUURE PÜREESUPI valmistamiseks koori jooksva külma vee all terava koorimisnoaga ära mustjuur. Tükelda 3cm pikkusteks kangideks ja aseta külma sidrunimahlaga maitsestatud vette. Seejärel aseta keevasse Maldon helbesoolaga maitsestatud vette kooritud mustjuur, keeda, kuni mustjuur on läinud pehmeks. Püreesta blenderiga ja lisa mascarpone toorjuustu ning maitsesta vajadusel soolaga.
Serveeri koos soojade bruschettade, kodujuustu kreemi, kõrvitsaseemneõli ja röstitud kõrvitsaseemnetega.
KODUJUUSTUKREEMI valmistamiseks sega omavahel kodujuust, creme fraiche, tükeldatud Misuuna salat. Maitsesta Maldon helbesoola ja värkselt jahvatatud musta terapipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
artur 16.dets 2008 23:06
peaks tulema maitsev
1