Eelroad

Salat röstitud porgandi ja piiniaseemnetega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Vesta Reest
See on väga lihtne salat, maitse aga pärit justkui gurmeerestoranist. Näide sellest, et hästi ja elegantselt süüa saab ka kodus.
Kogus: 1 portsjon
Puhasta porgandid ja tõmba aedviljakoorijaga porganditest õhukesed laastud. Sega palsamiäädikas ja oliiviõli kokku, pane porgandilaastud selle sisse likku ja hoia toatemperatuuril vähemalt kaks tundi. Rösti kuival pannil piiniaseemned, nii et need pruunistuvad. Lase jahtuda. Kui porgand on maitsestunud, võta see marinaadist välja ja rösti pannil. Kuna marinaadis on õli, pole vaja seda lisada. Kui porgand on pruun ja krõbe, võta pannilt ja jahuta. Rebi salatid lehtedeks ja valmista salatipadi. Pane padjale röstitud porgandid ja puista üle piiniaseemnetega.
Kalla üle õli ja äädika marinaadiga – eraldi kastet pole vaja teha. Sega.
kõige raskem on porganditest laastude tõmbamine, kipun iga kord ka natuke käsi riivima
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Redone 04.jaan 2009 14:58
Õde tegi meile seda jõuluks (enne siga :P), super hea asi, kerge ja samas teistmoodi ja maitsev.
1