Eelroad

Kevadine taimesupp

Keskmine hinne: 3.36 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Taimesupp kevadisest "umbrohust". Kui tahad tummisemat suppi, võid lisada kanaliha.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Keeda köögiviljadest puljong või valmista puljongikontsentraadist supipõhi.
Pane samal ajal eraldi potis keema riis.
Eralda taimede varte küljest lehed ja õisikud ning lisa keeva puljongi hulka.
Aja supp uuesti keema ja lase sel keeda vaid mõned minutid.
Enne serveerimist lisa supi hulka keedetud riis.
Serveerimisel võid lisada ka lusikatäie hapukoort.
Supi maitsestamiseks kasuta näiteks karulauku, see annab kerge sibula-küüslaugu maitse.
Riisi asemel sobib supi hulka lisada ka kinoat või bulgurit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
evamaria44 18.apr 2010 11:59
Mulle meeldivad lihtsalt valmistatavad toidud. Teen selle supi valmistamise enda jaoks pisut lihtsamaks (kavatsen keeta riisisupp puljongis valmis ja seejärel lisada roheline kraam) ja pärast annan teile teada, kuidas välja kukkus.
Köögi-Kata 25.mai 2008 07:41
Tohib-tohib ja kuidas veel! Naati lisan ohtrasti, annab väga hea maitse. Võib lisada ka keedetud muna rattaid, kui tahetakse suppi tummisemaks teha. Ise olen mõnikord lisanud ka pisut kartulit ja porgandit. Saab väga hää.
uniquegirl 24.mai 2008 11:45
kas seda tõesti tohib süüa?
1