Eelroad

Forelli carpaccio

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Lihtsalt valmiv, et luksuslikult maitsev kalaroog.
Kogus: 4 portsjonit
Fileeri forellist õhukesed tükid.
Aseta fileetükid vaagnale ja määri kala õliga kokku.
Raputa peale maitseainesegu.
Kata vaagen toidukilega ja lase kalal paar tundi laagerduda.
Serveeri koos röstsaia ja toorjuustuga.
Pico de Gallo maitseainesegu on omane Mehhiko köögile. Segu annab värske koriandri, laimi ja kerge punase jalapeño maitse.
Maitseainesegu asemel võid filee katta ka koduse vürtsika pastaga, mille valmistamiseks sega omavahel koriander, tšilli ja küüslauk.
Saia ja toorjuustu võid asendada ka näiteks hapuka õunaga, mille ümber keera lihtsalt forelliviilakas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
badboy 28.mai 2009 13:27
v2ga hea et leidub midagi ka forellist sest me töö jures kasutame v2ga palju forelli
1