Eelroad

Gazpacho

Keskmine hinne: 3.27 Allikas: 100 rooga
Soovi korral lisa serveerides hakitud rohelist sibulat.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Vala saiaviiludele natuke tomatimahla. Kui kasutad värskeid tomateid, lõika neile noaga rist peale, kasta keevasse vette ning tõmba koor maha. Tükelda paprikad, kurk ja kooritud tomatid.
Purusta köögiviljad köögikombainis koos saia ja ülejäänud tomatimahlaga. Maitsesta supp purustatud küüslaugu, veiniäädika, soola, pipra, suhkru ja Tabascoga, viimaks sega hulka ka õli. Jahuta ja serveeri jääkülmalt, soovi korral koos röstitud saiakuubikutega. Kui kasutad konservtomateid, võid tomatimahla lisada 1 dl vähem.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mkm 03.sept 2011 18:16
maitseb nagu ket?up
bronco 30.juuli 2008 18:27
väga maitsev
1