Eelroad

Vutimunasalat peekoni ja peediga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Maitseb kõige paremini vahetult pärast valmimist.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika peekon laiemateks ribadeks, pruunista pannil 2-3 minutit ja tõsta majapidamispaberile nõrguma. Vutimunad pane potti külma vette, lase keema ja keeda madalal kuumusel 4 minutit. Jahuta ja koori. Rebi salatid ribadeks ja tõsta vaagnale. Lõika kooritud peedid sektoriteks, poolita munad ning tõsta salatile. Kõige peale pane peekoniribad.
Sega kastmeained ja nirista salatile.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tattpräänik 20.aug 2010 10:06
panin peekonit ca 180 g. a ikka oleks võinud mõni tükk rohkem olla. ja sellest kogusest sain kaks korralikult suurt portsu.
bersan 25.jaan 2010 15:20
Maitsev:Y
amatöör 08.mai 2009 20:44
väga hea oli ,aga proovige ka peekoni asemel ahjus küpstetatud ja hiljem tükeldatud tallegi kanalihast "creme" saslõki vorste selle salatiga. Head isu!
1