Eelroad

Brõnsasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Anni Arro
Selle salati nimeks võiks olla ka Eesti Kreeka salat. Fetajuustu asemel kasutasin eestimaist brõnsat. Puhtad ja konkreetsed maitsed. Ka punane paprika, mida kasutasin, on eestimaine.
Kogus: 1 portsjon
Koori ja viiluta kurk ning redis. Puhasta paprika ja lõika pikuti viiludeks, sibul lõika ketasteks ja juust kuubikuteks.
Sega kõik need ained kausis kokku ning lisa kapparid, oliivid, hakitud pune ja till, oliiviõli, rukola ja punaveiniäädikas. Maitsesta pipraga ja sega uuesti läbi. Aseta kausi põhja mõned jääsalatilehed, tõsta neile salat ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 12.mai 2012 12:49
Maitsev. Muidugi tegin oma korrektuuri- ei kapparitele. Valge redis on liiga kiuline, edaspidi kasutaks pisikesi ja punaseid rediseid.
1