Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Brõnsasalat

Eelroad

Brõnsasalat

Anni Arro 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sandra Urvak
Selle salati nimeks võiks olla ka Eesti Kreeka salat. Fetajuustu asemel kasutasin eestimaist brõnsat. Puhtad ja konkreetsed maitsed. Ka punane paprika, mida kasutasin, on eestimaine.
Retsept
portsjonile
1 tk punane paprika
1 tk värske kurk
1 jupp valge redis
100 g Brõnsa
0.3 tk Punane sibul
6 tk mustad Kreeka oliivid
1 tl Kapparid
4 sl Oliiviõli
1 sl Punase veini äädikas
värske pune, till, rukola, jääsalat
Koori ja viiluta kurk ning redis. Puhasta paprika ja lõika pikuti viiludeks, sibul lõika ketasteks ja juust kuubikuteks.
Sega kõik need ained kausis kokku ning lisa kapparid, oliivid, hakitud pune ja till, oliiviõli, rukola ja punaveiniäädikas. Maitsesta pipraga ja sega uuesti läbi. Aseta kausi põhja mõned jääsalatilehed, tõsta neile salat ja serveeri.

KOMMENTAARID

arxitibi 12.mai 2012 12:49
Maitsev. Muidugi tegin oma korrektuuri- ei kapparitele. Valge redis on liiga kiuline, edaspidi kasutaks pisikesi ja punaseid rediseid.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke