Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Spinat rosinatega

Eelroad

Spinat rosinatega

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Itaalias Liguuria piirkonnas armastatakse spinatit süüa just sellisel moel – toorsuitsusingi, rosinate ja seedermänni seemnetega. Vähese rasvaga prosciutto sink on üsna tervislik valik, kuid võid kasutada ka toorsuitsu kalkuni rinnafileed. Kui kasutad beebispinatit, lisa lehed alles toiduvalmistamise lõppjärgus.
Retsept
portsjonile
500 g Spinat
30 g Või
1 küüs Küüslauk
4 viilu toorsuitsusink
3 sl Rosinad
1 sl Hakitud tüümian
sool, must pipar
3 sl Röstitud seedermänni seemned
Pese spinat ja kurna. Suured spinatilehed haki väiksemaks. Sulata pannil või. Lisa hakitud küüslauk ja toorsuitsusink ning kuumuta veidi. Lisa spinat, rosinad ja tüümian ning kuumuta veel paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga ning puista üle seedermänni seemnetega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes