Eelroad

Spinat rosinatega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Itaalias Liguuria piirkonnas armastatakse spinatit süüa just sellisel moel – toorsuitsusingi, rosinate ja seedermänni seemnetega. Vähese rasvaga prosciutto sink on üsna tervislik valik, kuid võid kasutada ka toorsuitsu kalkuni rinnafileed. Kui kasutad beebispinatit, lisa lehed alles toiduvalmistamise lõppjärgus.
Kogus: 4 portsjonit
Pese spinat ja kurna. Suured spinatilehed haki väiksemaks. Sulata pannil või. Lisa hakitud küüslauk ja toorsuitsusink ning kuumuta veidi. Lisa spinat, rosinad ja tüümian ning kuumuta veel paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga ning puista üle seedermänni seemnetega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa