Eelroad

Eriline tuunikalasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Eelista õliga tuunikalakonservi, kuna see on reeglina mahlasem kui veega konservid.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Valmista esmalt kaste – selleks püreesta saumikseriga kõik komponendid, kuni on moodustunud kreemjas kaste.
2.  Aseta purgi või kausi põhja salatilehed, selle peale baklažaanikonserv, poolitatud kirsstomatid, kaste ja nõrutatud tuunikalakonserv.
3.  Peale aseta krõbedad saiakrutoonid – määri röstsaiaviilud võiga kokku, lõika sai kuubikuteks ja küpseta kuubikud ahjus kuldpruuniks. Vahepeal võid kuubikuid ka segada, et need muutuksid ühtlaselt krõbedaks.
4.  Salatit süües võta lusikaga väike amps igast kihist või sega salat vahetult enne söömist läbi.
# Siintoodud kastme asemel sobib salati peale ka tavaline, neutraalse maitsega majonees, samuti sojamajonees.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maverik 10.juuni 2009 06:09
nörutatud konservi 6li soovitaks kastme valmistamisel kasutada - see ju peaks olema oliivi 6li Ise soovitaks kastmele ka lisada peterselli ja pool küüslaauguküünt ning siis mikserdada Ja kellele ei istu kapparid, siis see vöib v6tta asemele oliive
erik 29.mai 2009 10:33
Konservikarbis on tuunikala osta ka erinevate kastmetega, vahelduseks õlist või veest.
1