Eelroad

Leibjuust murakamoosiga

Keskmine hinne: 3.62 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Sobib nii külmalt kui ka kuumutatult söömiseks. Murakamoosi asemel võid lisandiks pakkuda ka teisi marjamoose
Kogus: 4 portsjonit
1.  Lõika leibjuust sektoriteks ja aseta ahjuplaadile.
2.  Määri sektoritele kiht murakamoosi.
3.  Puista peale hakitud sarapuupähklid.
4.  Küpseta kuni kümme minutit 190 kraadi juures.
5.  Serveeri murakamoosiga.
# Leibjuust on pärit Lapi köögist, kus seda algselt valmistati põhjapõdrapiimast. Leibjuust on üks väheseid juuste, mida valmistamise käigus küpsetatakse ja mis toidu kuumutamisel ei sula. Meie poodides müüakse nii Soome kui ka Eesti päritolu (Ahja) leibjuuste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lips 17.nov 2010 20:15
Meie pool lisatakse pähklite asemel kalvadost.
biraia 17.nov 2010 14:56
Mulle meeldib seda juustu süüa musta leiva ja tomatiga!
1