Eelroad

Punapeedid soolapadjal

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Soolal küpsetamine muudab peedid hõrguks, mahlaseks ja lisab parajalt soolasust. Seda rooga võib valmistada igal aastaajal, aga eriti maitsev on see just noortest peetidest.
Valmistusaeg:

Ettevalmistus 15 min + ahjus 1 tund

Kogus: 1 portsjon
Pese peedid harjaga hõõrudes hoolikalt puhtaks. Kata ahjuvormi põhi umbes 2 cm soolakihiga, tõsta peale peedid. Küpseta 175-kraadises ahjus tund aega. Kontrolli küpsust tiku või kahvliga. Võta ahjust ja koori või serveeri koorega, nii et iga sööja saab ise koorida.
Paku lisandiks sinepi-aiolit, mis oma vürtsikusega õrna peedimaitset täiendab.
Aioli valmistamiseks purusta küüslauguküüned. Sega juurde kõik ülejäänud ained ja lase vähemalt pool tundi maitsestuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa