Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Soe kukeseene-oasalat

Eelroad

Soe kukeseene-oasalat

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiirelt ja lihtsalt valmiv kerge eine või soe suupiste.
Retsept
portsjonile
500 g rohelised või kollased oad
200 g Kukeseened
150 g Peekon
2 tk Punane sibul
2 küünt Küüslauk
Sool
Must pipar
Keeda oad soolaga maitsestatud vees pehmeks (kulub u 10 minutit). Tükelda seened ja peekon, haki sibulad ning purusta küüslauguküüned. Kuumuta peekonit veidike tulisel pannil. Lisa sibul, küüslauk ja seened ning pruunista kõike koos 3–4 minutit. Pane juurde oad, kuumuta veel paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega