Eelroad

Lahtine kukeseenepirukas

Keskmine hinne: 3.13 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Pirukat võid teha ka struudlina: keera täidisega tainas rulli ja määri pealt munaga
Kogus: 4 portsjonit
  1. Puhasta ja haki kukeseened, sibul ja porru.
  2. Sulata pannil või ja prae selles hakitud toiduained.
  3. Lisa vein ja kuumuta, kuni vedelik aurustub poole võrra.
  4. Lisa kitsejuust, maitsesta segu soola ja pipraga. Lisa massi hulka hakitud petersell ja tüümian.
  5. Rulli lehttainas pannil õhemaks ja tõsta keskele täidis.
  6. Küpseta 220 kraadi juures 15 minutit.
Kui kukeseened annavad palju mahla välja, ei ole veini vaja lisada. Veini pane siis, kui seened kipuvad kuivaks jääma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa