Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Lahtine kukeseenepirukas

Eelroad

Lahtine kukeseenepirukas

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Pirukat võid teha ka struudlina: keera täidisega tainas rulli ja määri pealt munaga
Retsept
portsjonile
130 g Kukeseened
1 sl Või
60 g Porrulauk
1 tk Sibul
2 sl Valge vein
60 g Kitsejuust (pehme)
1 sl Hakitud petersellilehed
Tüümian
250 g Lehttainas
  1. Puhasta ja haki kukeseened, sibul ja porru.
  2. Sulata pannil või ja prae selles hakitud toiduained.
  3. Lisa vein ja kuumuta, kuni vedelik aurustub poole võrra.
  4. Lisa kitsejuust, maitsesta segu soola ja pipraga. Lisa massi hulka hakitud petersell ja tüümian.
  5. Rulli lehttainas pannil õhemaks ja tõsta keskele täidis.
  6. Küpseta 220 kraadi juures 15 minutit.
Kui kukeseened annavad palju mahla välja, ei ole veini vaja lisada. Veini pane siis, kui seened kipuvad kuivaks jääma.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes