Eelroad

Heeringavinegrett

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Roman Zaštšerinski
Kogus: 6 portsjonit
Keeda koorimata porgand ja kartulid pehmeks ning jahuta toatemperatuuril. Teise potis keeda koorimata peedid ja jahuta.
Koori värske kurk ja lõika suuremateks tükkideks, hapukurk lõika pisut väiksemateks tükkideks. Koori kartulid, porgand ja peedid ning lõika samasugusteks tükkideks nagu värske kurk. Sega tükeldatud ained omavahel.
Nüüd valmista kaste. Sega õli äädikaga ja lisa peeneks hakitud sibul. Maitsesta soola, suhkru ja pipraga. Vala kaste salatiainetele ja sega ettevaatlikult. Lase enne serveerimist 2-3 tundi külmkapis maitsestuda. Haki roheline sibul ja lisa vahetult enne serveerimist.
P.S. Samuti kasutatakse selles salatis veel hapukapsast, õunu, varssellerit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa