Eelroad  » Külmad eelroad

Boeuf a la tatare

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Traditsiooniline suupiste, mida on ka kodus lihtne valmistada. Tõeline seltskonnaroog.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kasuta boeuf´i tegemisel kas valmispakendatud lihaveise delikatesshakkliha või kraabi terava noaga kelmetest puhastatud veise sisefileest õhukesi laaste.
2. Soovi korral võid liha ka vähemalt kaks korda hakklihamasinast läbi ajada. Liha kraapimine noa abil aga hoiab lihamahlad alles ja maitse jääb ehedam.
3. Vormi lihast ümarad biifsteegid ja aseta serveerimisalusele. Vajuta biifsteekidesse lohukesed ja tõsta sinna toored munakollased. Samale vaagnale serveeri hakitud mugulsibul, peeneks hakitud küüslauk, anšoovisefileesid, kappareid, hakitud hapukurki, vahel lisatakse ka peeneks hakitud soolaseeni.
4. Kindlasti lisa lauale soola- ja pipraveski, kann oliiviõli ja terava kastmega, millega igaüks ise liha maitsestada saab.
5. Boeuf a la tatare´i nauditakse röstsaial või võis praetud saial.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Nurul 17.veeb 2014 07:35
Inaoomftirn is power and now I'm a !@#$ing dictator.
õunauss 16.okt 2012 18:55
:D:D:D:D:Y:Y:Y:A 1 paremaid sööke,olen ka kodus teinud,kõrtsus söön kindlasti,aga kodus saab parem ja "jäägist saab ideaalse kotleti praadida..........:Y
all 05.okt 2011 00:22
Ei tea, midagi on retseptis märkimata jäänud :P sest 60 min seda rooga küll ei valmistaks! Ja see on küll vale arvamus, et inimesed ei söö seda :S
iiv 19.mai 2011 21:50
Minu sõprusringkonnas üks armastatumaid
Lohemadd 14.mai 2011 09:53
Restoranides mina ainule seda sööngi, st kui on pakkuda. Kodus harva, kuna tooraine läheb palju raisku (jääb valmistamisel pakenditest üle, ansoovis, kilu, kappari jne)
six 04.mai 2011 11:17
Kas on ka inimesi kes seda sööksid? Huvitav...!
1