Eelroad  » Külmad eelroad

Lamba-carpaccio

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Gurmeeroog lambalihast.
Kogus: 6 portsjonit
Sega omavahel õli ja brändi, nirista sisefileele. Maitsesta liha soola-pipra ja ürtidega, pane kilekotti või õhukindlasse nõusse ning tõsta 12 tunniks külmkappi. Aeg-ajalt pööra liha ümber, et maitsesegu ühtlasemalt lihale valguks. Eemalda pinnalt liigne maitsesegu. Keera liha kilesse ja seejärel fooliumisse ning sügavkülmuta. Serveerimisel lõika filee õhukesteks viiludeks, serveeri rukolasalati ja parmesani juustuga.

SOOVITUS: Lambafilee asemel saab sarnaselt valmistada ka veisefileed, mis on oluliselt kättesaaadavam.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa