Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad eelroad

Lamba-carpaccio

Külmad eelroad

Lamba-carpaccio

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Gurmeeroog lambalihast.
Retsept
portsjonile
1 tk lamba sisefilee
1 tl brändi
1 sl õli
0.5 tl jämedam sool
0.5 tl purustatud must pipar
värske hakitud salvei ja tüümian
Sega omavahel õli ja brändi, nirista sisefileele. Maitsesta liha soola-pipra ja ürtidega, pane kilekotti või õhukindlasse nõusse ning tõsta 12 tunniks külmkappi. Aeg-ajalt pööra liha ümber, et maitsesegu ühtlasemalt lihale valguks. Eemalda pinnalt liigne maitsesegu. Keera liha kilesse ja seejärel fooliumisse ning sügavkülmuta. Serveerimisel lõika filee õhukesteks viiludeks, serveeri rukolasalati ja parmesani juustuga.

SOOVITUS: Lambafilee asemel saab sarnaselt valmistada ka veisefileed, mis on oluliselt kättesaaadavam.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes