Eelroad  » Külmad eelroad

Aedoad tomatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rahvaste toite
Aafrika (Egiptuse) roog. Hautatud aedoad tomatiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Oakauntelt eemaldatakse küljekiud, suuremad kaunad lõigatakse pooleks või kolmeks. Hakitud sibulad kuumutatakse taimeõlis, lisatakse oad ja kuumutatakse mõned minutid kaanega kaetult nõrgal tulel. Keedunõud raputatakse, et oad põhja ei hakkaks. Tomatimahl lisatakse koos maitseainetega, oad hautatakse pehmeks. Tomatitelt eemaldatakse kestad, neid eelnevalt kuuma veega üle valades. Tükeldatud tomatid pannakse valmis ubadele, kuumutatakse veel mõni minut. Toit antakse lauale külmalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa