Eelroad  » Külmad eelroad

Punased pirnid ehk singivahuga täidetud veinipirnid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja Aed
Veinis hautatud ja singivahuga täidetud pirnid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Pese, koori ja poolita pirnid. Eemalda südamik nii, et pirni sisse moodustub süvend, mida hiljem saab täita. Vala vein kastrulisse, maitsesta suhkru ja kaneeliga. Aja keema. Lisa kooritud ja poolitatud pirnid. Jälgi, et vein pirne korralikult kataks. Lase taas keema tõusta ja võta pott kohe tulelt. Lase pirnidel 10-15 minutit veinis jahtuda. Vahepeal valmista singivaht: sega hästi peeneks hakitud sink toorjuustuga, lisa riivitud muskaati ja soola, vahusta kreemiks. Aseta veinist võetud pirnipoolikud taldrikule. Vajadusel lõika need alt siledaks, et taldrikul paigal püsiksid, ja täida singivahuga. Võid kasutada tordipritsi. Kaunista maitserohelisega. Serveeri eelroaks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
köögi-krissu 05.okt 2009 18:30
päris huvitav oli
rob howard 10.apr 2007 16:19
otsustasin oma kvalifikatsiooniek-
sami eelroa valikul just selle huvitava roa kasuks ja ütlen, et imelihtne, küllaltki lollikindel ning mis peamine- suurepärane välimus ning hea maitse. ise jätsin muskaadi välja :D
virxik 15.märts 2005 19:12
see on küll huvitav,peab proovima
1