Eelroad  » Külmad eelroad

Carpaccio ehk toormarineeritud veiseliha

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Maire Suitsu
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Et liha oleks hõlpsam lõigata küllalt õhukesteks viiludeks, paki ta toidukilesse ja pane 2 tunniks külmutisse. Lõika kergelt külmunud liha laiateralise kokanoaga risti kiudu võimalikult õhukesteks viiludeks. Liiga paksud või ebaühtlased viilud lao lauale, kata toidukilega ning vajuta sõrmenukkidega ühtlaseks ja õhukeseks. Määri suur piklik vaagen õliga ning piserda üle sidrunimahlaga. Lao lihaviilud ühe kihina üksteise kõrvale, nirista üle sidrunimahla ja oliiviõliga, raputa peale musta pipart ja raasuke peent soola ning vii kohe lauale. Paku juurde pestokastet ning õhukesi parmesani juustu laaste ning värsket rohelist salatit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Härra Kokk 11.märts 2009 20:36
parim toit maailmas!
1