Eelroad  » Külmad eelroad

Karulaugurullid maitserohelise-toorjuustukreemiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Karulauk ja küüslauk.
Suurepärane eelroog ja menukaup! Säilib külmkapis 1-2 päeva.
Kogus: 1 portsjon
Peske 10 karulaugulehte ja murulauk, tupsutage kuivaks ja hakkige peeneks. Segage toorjuustuga ühtlaseks massiks ja maitsestage soola ning pipraga. Peske ka rullideks mõeldud karulaugulehed, tupsutage kuivaks ja lõigake varred ära. Asetage lehed kolmekaupa ( kolm lehte ülestikku ) tööpinnale, tõstke igaühele 1-2 sl maitserohelisega toorjuustu ja keerake neist rullid või tehke pakikesed. Kinnitage rullid või pakikesed õisikuvartega, selleks tehke enne hambatikuga auk ette. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa