Eelroad  » Soojad eelroad

Röstitud redised

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Röstitud redised on head nii eraldi toidukorrana kui lisandiks näiteks grillitud liha või kana juurde. Katseta sama segu ka porgandiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1.  Lõika suvikõrvits pikuti pooleks, seejärel veelkord pooleks ja viiluta.
2.  Sega viilud läbi supilusika õli ning osa soola ja pipraga.
3.  Lõika redised pooleks, seejärel viiludeks ning sega ülejäänud õli, soola ja pipraga.
4.  Pane suvikõrvits ja redised eraldi ahjuplaatidele või -vormi. Ahju pane redised ülemisele ja suvikõrvits alumisele restile.
5.  Küpseta 230 kraadi juures umbes 20 minutit, kuni köögiviljad on kergelt pruunistunud.
6.  Sega röstitud suvikõrvits ja redis suures kausis kokku. Serveeri soojalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa