Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Röstitud redised

Soojad eelroad

Röstitud redised

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Röstitud redised on head nii eraldi toidukorrana kui lisandiks näiteks grillitud liha või kana juurde. Katseta sama segu ka porgandiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
200 g Redis
300 g Suvikõrvits
3 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
1.  Lõika suvikõrvits pikuti pooleks, seejärel veelkord pooleks ja viiluta.
2.  Sega viilud läbi supilusika õli ning osa soola ja pipraga.
3.  Lõika redised pooleks, seejärel viiludeks ning sega ülejäänud õli, soola ja pipraga.
4.  Pane suvikõrvits ja redised eraldi ahjuplaatidele või -vormi. Ahju pane redised ülemisele ja suvikõrvits alumisele restile.
5.  Küpseta 230 kraadi juures umbes 20 minutit, kuni köögiviljad on kergelt pruunistunud.
6.  Sega röstitud suvikõrvits ja redis suures kausis kokku. Serveeri soojalt.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes