Eelroad  » Soojad eelroad

Ricotta-klimbid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Juusturaamat Autor: Angeelika Kang
Õhulised ja suussulavad itaalia köögist pärit gnocchi’d maitsevad hästi nii punase pesto kui ka sulavõi, salvei ja riivitud parmesaniga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta kergelt soolakas vesi suures potis keemiseni. Sega omavahel ricotta, riivitud parmesan, jahu ja pisut soola. Rulli tainas kergelt jahusel laual 1,5 cm paksusteks pulkadeks ja lõika 2 cm pikkusteks juppideks. Tõsta klimbid keeva vette ja keeda umbes 45 sekundit, kuni need tõusevad pinnale. Tõsta vahukulbiga taldrikule ja serveeri kohe punase pesto või sulavõi, salvei ja riivitud parmesaniga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa