Eelroad  » Soojad eelroad

Vürtsikas hakklihatort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hakkliharaamat Autor: Maire Suitsu
Kasuta tordis suuri õhukesi ülepannikooke või tortiljasid. Võid tordi ette valmistada juba eelmisel päeval ja ahjus küpsetada alles vahetult enne serveerimist.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Kuumuta hakitud küüslauku ja sibulat õlis paar minutit madalal kuumusel. Sega juurde hakkliha ja pruunista ka see õlis mõnusaks. Nüüd lisa tihedal sõelal paksemaks nõrgunud tomatikonserv ja tšillimaitseaine. Kuumuta veel 5 minutit, maitsesta soolaga ja tõsta kaussi. Kuumuta nõrutatud ube 3 minutit õlis. Lisa tšillisalsa ja küüslaugusool ning purusta sauseguriga ühtlaseks pastaks. Laota 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja küpsetuspaber ja pane sellele esimene pannkook või tortilja. Kata pooled pannkoogid hakkliha- ja pooled oaseguga. Raputa iga kihi vahele riivjuustu. Küpseta 175-kraadises ahjus 40 minutit fooliumi all ja veel 20 minutit ilma fooliumita. Eemalda vormi servad ja lase enne lahti lõikamist 10 minutit jahtuda.

Kogus 8 lõiku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 14.dets 2011 14:41
Tinusik: aitäh, sinki siin tõesti ei kasutata :)
Tinusik 14.dets 2011 14:26
Retseptikirjelduses võiks singisegu hakklihasegu vastu parandada, muidu võib nii mõnelgi retsept segadusi tekitada. Muidu tundub olevat huvitav retsept, mille kindalsti lähiajal järgi proovin.
1