Eelroad  » Soojad eelroad

Friteeritud täidetud pepperonid ja täidetud jalopenod

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Tõeliselt tulise suutäie austajaile ehk chillihead´idele vast ainuke paras suutäis. Pepperoni muutub pehmemaks friteerides, jalopeno aga juustuga täites.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Nõruta pestud pepperoni-kaunad ja tee neisse pikuti sisselõige, täida ribadeks lõigatud juustuga. Veereta jahus, lahtiklopitud munas ja riivsaias. Korda sama, et paneering jääks paksem. Aja õli kuumaks, tõsta kaunad kuuma õlisse ja küpseta, kuni paneering on helepruun ja krõbe, see võtab aega mõne sekundi. Tõsta vahukulbiga välja ja lase nõrguda.
2. Teine variant, on tšillid friteerimata jätta. Selleks lõika peekon väikesteks kuubikuteks ja pruunista pannil. Lõika jalopeno-kaunad pikuti pooleks, puhasta seemnetest ja valgetest vaheseintest. Täida juustuga, raputa peale pruunistatud peekonikuubikuid ja lao küpsetuspaberi peale ahjuplaadile. Küpseta 225 kraadi juures 13–15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
miis 15.veeb 2015 12:56
Tean et terveid kaunu müüakse kaupmehes
Carola 30.jaan 2015 16:35
Tere, kust Eestist võiks leida terveid jalapeno kaunu? :)
kac 02.veeb 2012 11:52
Kindlasti tuleb järele proovida!
1