Eelroad  » Soojad eelroad

Peedi-kruubiroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Juurikad potti Autor: Pille Enden
Maitsev nii iseseisvalt kui ka liharoa lisandina.
Valmistusaeg: üle 60 min

25 minutit + 50 minutit kruupide keetmiseks + 20 minutit hautamiseks

Kogus: 4 portsjonit
Pese kruubid ja keeda pehmeks, selleks kulub umbes 50 minutit. Koori ja haki sibul. Koori ja riivi peedid. Kuumuta potis õli. Lisa sibul ja kuumuta minutijagu. Lisa riivitud peet ja nõrutatud kruubid. Sega läbi ja lisa kuum puljong, nii et segu oleks kaetud. Hauta madalal kuumusel ilma kaaneta, kuni vedelik on enam-vähem aurustunud (selleks kulub umbes 15–20 minutit). Lisa roale riivjuust, kapparid, hakitud salvei ja must pipar. Pane peale võitükid. Vajadusel maitsesta soolaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kadri 21.märts 2012 22:17
väga meeldis
teltsik 21.märts 2012 19:18
Ei maitsenud. Maitsetu. Võimalik, et oli liiga palju peeti, sest peetide kogus on pandud tükkides ja peedid võivad ju erineva suurusega olla. Rohkem kindlasti ei tee.
siirikirikal 19.märts 2012 15:20
sipsik51: soovitav oleks.
sipsik51 19.märts 2012 15:17
Kas peet peab olema toores?
1