Eelroad  » Soojad eelroad

Hautatud spargel pošeeritud vutimunaga

Keskmine hinne: 3.21 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Pošeeritud muna rebu toimib selles roas kastmena, sest õigesti keedetud munal on hüübinud vaid valge osa ja kollane sisu on vedel. Kui munakollasest kastmena ei piisa, võid lisada sparglitele veidi sulanud võid.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Koori sparglivartel kartulikoorijaga pealmine kiht ja keeda varsi soolaga maitsestatud vees mõni minut. Haki sibul peeneks ja viiluta redised. Aja eraldi potis vesi keema, lisa sorts äädikat, löö vispliga vee sisse keeris ja vala sellesse toores vutimuna. Lase munal nii kaua keeda, kuni munavalge on kalgendunud. Aseta taldrikule mõned salatilehed, hakitud sibul ja rediseviilud ning hautatud sparglid. Sparglitele aseta peale pošeeritud vutimuna ja maitsesta soovi korral kergelt pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annikav 22.mai 2013 11:19
Tegime seda just nädalavahetusel. Väga maitsev! Soovitan!
1