Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Orsoto peedi ja kapparitega

Soojad eelroad

Orsoto peedi ja kapparitega

Köögiviljatoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Väga tervislik roog, mis maitseb kindlasti peedisõpradele. Huvitava maitsenüansi lisavad Parmesani juust ja kapparid. Sobib hästi lihatoitude kõrvale, aga ka vahepalaks.

40-60 min

Retsept
portsjonile
2 spl Õli
1 tk Sibul
2 dl Odrakruup
3 tk Peet (väike, toores)
4 dl Kanapuljong
50 g Parmesan v. muu kõva juust
2 spl Kapparid (väikesed)
Must pipar
Sool
25 g Või
Kuumuta kastrulis õli ja prae selles hakitud sibulat mõned minutid. Lisa tangud ning jätka praadimist paar minutit. Sega juurde kooritud ja riivitud peet, kuumuta veel veidi. Vala peale puljong ning sega läbi; hauta tasasel tulel kaane all 35 minutit, kuni kruubid on pehmed. Lisa riivitud Parmesani juust, kapparid, must pipar ja või, sega läbi ning serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Daniel 17.veeb 2014 03:56
You mean I don't have to pay for expert advice like this anm?yreo!
Eleri 05.mai 2013 20:28
See on üks minu lemmikuid, maiteb hästi ka ilma kappariteta, juustuta. Hautamine võtab tavaliselt rohkem aega ja kipub ka põhja kõrbema. Aga soovitan seda kindlasti teha, nii hea kooslus on!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool