Eelroad  » Soojad eelroad

Tomatitega täidetud baklažaanid

Keskmine hinne: 5 Allikas: Soome
Tomatitega täidetud ahjus küpsetatud baklažaanid parmesani juustuga. Kui täidisele lisada hakkliha, võib seda rooga pakkuda iseseisva sooja einena.
Valmistusaeg: 40-60 min
Baklažaanid pesta, poolitada pikuti ja õõnestada nii, et seinad jääksid 1 cm paksusteks. Riputada peale soola ja praadida kergelt praepannil. Baklažaanide sisu lõigata väikesteks kuubikuteks. Hakkida sibul, küüslauk ja tomat peeneks, mahl säilitada. Praadida pehmeks sibul, siis baklažaanikuubikud ja seejärel tomatid. Lasta küpseda. Maitsestada soola, musta pipra ja tüümianiga, segada hulka hakitud peterselli. Baklažaanid täita täidisega ja panna umbes 20 minutiks 225°C ahju. Küpsemise ajal võib lisada tomatimahla. Enne serveerimist riputada peale riivitud parmesani juustu. Kui täidisele lisada hakkliha, võib seda rooga pakkuda iseseisva sooja einena.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Iiahh 03.märts 2012 20:48
Väga maitsev!
1