Eelroad  » Soojad eelroad

Aedoad peekoni ja küüslauguga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Soe eelroog - aedoad praetud peekoni ja küüslauguga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Pestud ja puhastatud oad panna keevasse, soolaga maitsestatud vette ja keeta paar minutit. Maitsta või katsuda kahvliga, kas oad on küpsed. Kurnata kohe. Peekon lõigata ristipidi õhukesteks viiludeks ja sulatada praepannil. Lisada pressitud küüslauk ja pruunistada peekon kergelt. Vahetult enne serveerimist valada pannile oad, segada kiiresti peekoniga ja hautada kaane all umbes minut aega, et oad kindlasti soojeneksid. Kallata vaagnale või taldrikutele ja serveerida kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa