Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Aedoad peekoni ja küüslauguga

Soojad eelroad

Aedoad peekoni ja küüslauguga

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Soe eelroog - aedoad praetud peekoni ja küüslauguga.

kuni 20 min

Retsept
125 g Aeduba ehk Türgi uba
37.5 g peekon
0.5 tk küüslauguküüs
Pestud ja puhastatud oad panna keevasse, soolaga maitsestatud vette ja keeta paar minutit. Maitsta või katsuda kahvliga, kas oad on küpsed. Kurnata kohe. Peekon lõigata ristipidi õhukesteks viiludeks ja sulatada praepannil. Lisada pressitud küüslauk ja pruunistada peekon kergelt. Vahetult enne serveerimist valada pannile oad, segada kiiresti peekoniga ja hautada kaane all umbes minut aega, et oad kindlasti soojeneksid. Kallata vaagnale või taldrikutele ja serveerida kohe.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool