Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Peekoniga täidetud šampinjonid

Soojad eelroad

Peekoniga täidetud šampinjonid

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Peekoni-sibula-tomatitäidisega ahjus küpsetatud šampinjonid.

20-40 min

Retsept
75 g suured šampinjonid
37.5 g *peekon
0.25 tk Sibul
seente jalad
0.5 tk Tomat
0.125 tl Basiilik (kuivatatud)
Estragon (kuivatatud)
0.5 dl *riivjuust
0.25 tl Pune (kuivatatud)
Lõika kääridega ribadeks peekon, koori ja haki sibul ning tükelda eraldatud seenejalad ja tomatid. kuumuta peekoniribasid pannil ning lisa sinna hakitud sibul ja seenejalad. Kui sibul hakkab pehmenema, pane juurde tomat ja maitseained. Täida seenekübarad seguga ja aseta küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Puista peale riivjuustu ning punet. Küpseta seeni 225°C juures ahju keskosas umbes 13 minutit. Serveeri täidetud seeni eelroana või sooja lisandina salatieine juurde.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool