Eelroad  » Soojad eelroad

Üleküpsetatud lehtpeedirullid feta´ga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Lehtpeedi-sibula-fetajuustutäidisega ahjus küpsetatud lehtpeedirullid.
Valmistusaeg: 40-60 min
Pese ja puhasta lehtpeet, haki paksud leherootsud ja varred väikesteks tükkideks. Sulata pannil pool võist ja hauta selles portsjonite kaupa peedilehti, kuni nad kokku tõmbuvad. Laota lehed tööpinnale jahtuma. Koori ja haki sibul. Sulata pannil ülejäänud või ning hauta selles sibulakuubikuid ja lehtpeedi varre- ning rootsutükikesi umbes 15 minutit. Riputa segades peale jahu ja maitsesta soola, köömnete ning pipraga. Tõsta pann pliidilt ära. Murenda feta ja sega köögivilja hulka. Pane 1-3 tl köögiviljasegu igale lehtpeedi lehele ja rulli kokku. Aseta rullid rasvaga määritud ahjuvormi ning küpseta eelsoojendatud ahjus umbes 175°C (gaasipliidil 2.-3.jaotus) juures 15-20 minutit. Kui köögiviljasegu jääb veidi üle, võib selle panna rullide vahele ahjunõusse või keeta koos koorega kastmeks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa