Eelroad  » Soojad eelroad

Lillkapsas kukeseentega

Keskmine hinne: 5 Allikas: Seenetoidud
Eelroog või saiakate.
Valmistusaeg: 20-40 min

Lillkapsas panna soolaga maitsestatud keeva vette ja keeta pehmeks (kahvliga proovides ei tohi kapsas siiski veel laguneda). Või sulatada potis, lisada peeneks hakitud šalottsibul ning segada. Lisada kukeseened ja hautada tasasel tulel aeg-ajalt segades. Maitsestada soola, musta pipra ja hakitud peterselliga. Hästi nõrutatud lillkapsas asetada ümmargusele serveerimisvaagnale. Kuumad seened kallata kapsale peale. Garneerida hakitud peterselliga. Riivjuust serveerida eraldi, et seda saaks lisada vastavalt maitsele. 
Pakkuda eelroana või õhtusöögiks. Serveerida võib koos juusturöstleivatükikestega. Neid valmistatakse järgmiselt - röstileivale puistata riivjuustu või panna peale juustuviil, leivakäär lõigata kaheks kolmnurgaks. Panna leivad hetkeks kuuma ahju, et juust sulaks ja leib muutuks krõbedaks.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ingemari 22.aug 2012 18:26
Proovisin - väga maitsev! Muutsin pisut retsepti, lisasin (tegin pool kogust) riivjuustu asemel merevaiku ca 50 g ja vahukoort ca 50ml ning puistasin üle värske tilliga. Liha juurde sobis väga hästi lisandiks.
1