Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Praetud kõrvits

Kui kardad et kõrvits jääb liiga kõvaks, võid viile enne pisut soolaga maitsestatud vees keeta. Kindlasti võiks kõrvitsaviile paneerida ka munas ja riivsaias. Tuleb krõbedam koorik.
Retsept
4 tk 1cm paksused kõrvitsaviilud
2 sl nisujahu
2 sl Sidrunimahl
Sool
Must pipar
Petersellilehed
1. Koori kõrvits ja lõika viiludeks. Soola kergelt ja lase seista 10-15 minutit, et üleliigne vedelik kaoks.
2. Kuivata ja paneeri jahus. Prae mõlemalt poolt kuldpruuniks. Lisa soola ja musta pipart.


Serveeri näiteks koos seenehautisega

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes