Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad eelroad

Soojad kukeseenesaiad

Soojad eelroad

Soojad kukeseenesaiad

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Imehead soojad krõbedad saiad hommiku-õhtusöögiks või miks mitte ka sisseastunud külalistele, kui oled eelmisel päeval seenel käinud.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 tk Sai (viilud)
2 spl Või
8 dl Kollased või lehterkukeseened
1 tk Sibul (väike)
1.5 dl Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar
3 tilk Valge veini äädikas
KAUNISTUSEKS
Murulauk
1 dl Riivitud Parmesan
1. Rösti saiaviilud või prae pannil võis krõbedaks.

2. Prae pannil ka tükeldatud seened ja hakitud sibul võis.

3. Lisa koor ja kuumuta mõni minut, kuni vedelik aurustub ja pannile jääb paksem seenekaste.

4. Maitsesta soola ja pipraga. Jaga seenesegu saiadele.

5. Puista peale riivitud Parmesani ja hakitud murulauku, naudi kohe.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool