Eelroad  » Soojad eelroad

Rohelise sibula püreesupp

Keskmine hinne: 3.47 Allikas: Oma Maitse Autor: Tuuli Mathisen
See imelihtne ja samas oivaliselt maitsev püreesupp on kuulsa porru-kartulisupi vichyssoise’i noorem õde. Tõeliselt mõnus argipäevaõhtute toit, mis ei ahelda
tundideks kööki. Maitseb hästi isegi lastele, kes muidu lähevad rohelisest sibulast suure kaarega mööda.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Puhasta ja haki roheline sibul. Sulata või koos oliiviõliga poti põhjas keskmisel kuumusel.

2. Lisa roheline sibul ja hauta vaiksel tulel umbes 15 minutit.

3. Kalla peale kuum kanapuljong ning tõsta vedelikku ka kooritud ja tükeldatud kartul. Keeda vaiksel tulel 40 minutit, kuni vedelik on veidi kahanenud ja maitsed kokku keenud.

4. Lase natuke jahtuda ja püreesta. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa koor.

5. Kuumuta veel korra läbi. Serveeri koos tibakese koore või krutoonidega.

Seda suppi võib süüa nii kuumalt kui ka külmalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa